شکر قهوه ای

اصل شکر دانه های کوچک قرمز رنگی است که روی نیشکر به وجود میآید.
اصل شکر این است که این دانه ها را جمع کنند. ولی در مرحله بعد آب نیشکر را میگیرند و آن را روی آتش قرار میدهند تا غلظت پیدا کنند. این شکر سرخ است که در مرحله بعد خشک میکنند.
در مرحله بعد شکر سرخِ خشک شده را صاف میکند که شکر «اِبلوچ» میشود.
مرحله بعد که دوباره صاف بشود میشود شکر سفید.
و در مرحله بعد که دوباره صاف شود، شکر «طبرزد» میشود. در هر مرحله که صاف میشود سفت تر میشود.منظور از شکر قهوه ای، شکری است که از نیشکر تهیه شده است که خواص فراوانی دارد.
طبع شکر قهوهای چیست؟
در طب سنتی آمده است که شکر قهوهای «طبعی گرم» دارد. به همین دلیل این ماده غذایی در درمان بیماریهایی مانند نفخ معده، یبوست و سردمزاجی بسیار موثر است. از شکر قهوهای در طب سنتی برای درمان بیماریهای مختلفی استفاده میشود که از جمله آن میتوان به موارد زیر اشاره کرد :
از بین بردن خارش و اگزمای بدن
درمان قولنج شکم و ناف
جلوگیری از تهوع
درمان سردرد
درمان سردی و ضعف بدن
درمان اسهال و دلپیچه
تسکین دهنده دردهای عضلانی
فواید شکر قهوه ای
1درمان قاعدگی
2افزایش انرژی
3چاقی و کنترل وزن
4سلامت و زیبایی پوست
5درمان سریع سرماخوردگی